Тел: 0086 21 54715167

Електронна поща: sffiltech@gmail.com

Всички категории

Чанта за филтър

Начало> Продукти > Прахов филтър > Чанта за филтър

ПРОДУКТИ

фибростъкло_филтърна_чанта6.1
Филтърна торба от тъкан филтър от фибростъкло

Филтърна торба от тъкан филтър от фибростъкло


Основни търговски условия на филтърна торба от фибростъкло:

Място на произход Шанхай, Китай
Търговска марка SFFILTECH
сертифициране ISO, FDA
Продуктов елемент Филтърна чанта от фибростъкло
Минимално количество за поръчка 10 бр. (1 бр. безплатна проба)
Цена Свържете се с нас, за да получите точна оферта
Опаковки Детайли Вътрешната опаковка е в найлонови торбички Външната опаковка е в кашон Големият обем може също да поддържа персонализирана опаковка
Време за доставка 7-30 дни след депозит. Според конкретното количество на поръчката. 1-7 дни за проба
Пристанище на изпращане Шанхай, Нингбо, Кингдао, Лианюнганг, Гуанджоу, Шенжен или други
Условия за плащане 30% депозит, баланс TT върху копие B/L. Други начини на плащане могат да бъдат договорени според изискванията на поръчката
Доставка умение: 100000pcs / месец
OEM / ODM Да, можем да поддържаме персонализирани, като размер, форма, материал
Следпродажбени услуги 1 година гаранция, след като и двамата подпишем разследването на завода, обикновено за този
Описание

Какво представлява филтърната торба от фибростъкло?

Тъканата филцова торба от стъклени влакна е вид филтърен материал с разумна структура и добро представяне. Тази филтърна торба има предимствата на тъканта от стъклени влакна, като устойчивост на висока температура, устойчивост на корозия, стабилност на размерите, минимално удължение и свиване и висока якост. Освен това има едно влакно, триизмерна микро пореста структура и висока порьозност. В сравнение с други устойчиви на висока температура филтърни торби от химически влакна, той има специалните предимства на ниска цена и по-висока температурна устойчивост. Има по-висока устойчивост на движение от обикновените високотемпературни филтърни материали от химически влакна.

Филтърната тъкан от стъклени влакна е изработена от прежда от фибростъкло със специална обработка като графит, силиций, PTFE потапяне, киселинно репелентна обработка и други химически обработки. Това е идеална филтърна кърпа, устойчива на висока температура. Филтърните торби от фибростъкло се използват широко в промишлени зони за почистване на прах, торбички, замърсяване на въздуха и приложения за рециклиране на ценен прах и др.

Ефективността и експлоатационният живот на филтърната среда от тъкани стъклени влакна варира в зависимост от вида на преждата, диаметъра на влакното, усукването, плътността и структурата на тъканта. Влиянието на структурата на тъканта върху работата на филтърния материал е както следва;

① Устойчивост на износване: обикновен> кепър> ковано зърно.

② Мекота: ковано зърно>кепър>обикновено зърно.

③ Съотношение на празнини: ковано зърно>кепър>обикновено зърно

Ефективност на филтърна торба от фибростъкло

1. Добра устойчивост на топлина, подходяща за продължителна употреба при температура под 280 градуса.

2. Добра производителност на пилинг на прах, ниска консумация на енергия за отстраняване на пепел.

3. Размерът на филтърните торби от фибростъкло е много по-стабилен, без свиване на влакна при висока температура.

4. Добра химическа устойчивост: Във водноелектрическа киселина, силна киселина и силна алкална среда е по-стабилна от друга филтърна среда.

5. Филтърната тъкан от фибростъкло не абсорбира влагата при влажни условия.

6. Ефективността на филтриране на филтърната торба от фибростъкло може да бъде над 99.5% и да улови праховите частици и замърсителите под PM2.5. Може да достигне отделяне на въздух от 20 mg и повече.

7. Висока якост на филтърната тъкан от фибростъкло, която е около 3000N/5*20cm.

Какви са специалните производствени процеси за филтърни торби от фибростъкло?

Тъканата филтърна торба от фибростъкло е направена чрез шиене на тъкан от фибростъкло. Най-традиционните филтърни торби от фибростъкло на пазара трябва само да бъдат зашити преди употреба. Въпреки това, при сложни условия на работа със специални и високи изисквания за филтриране.

Могат да се използват специални производствени процедури за подобряване на работата на филтърните торби.

Филтърните торби могат да бъдат третирани с изпичане, каландриране, водо- и маслоотблъскващо покритие, PTFE импрегниране и ламиниране според търсенето и конфигурацията на клиента.

Защо трябва да изберете филтърна торба от фибростъкло SFFILTECH?

1. Надеждно качество на продукта

SFFILTECH има 3 производствени софтуера и 22 усъвършенствани патента за филтърни торби, за да гарантира ефективността и качеството на филтърните торби

SFFILTECH стриктно следва стандартната ISO производствена процедура и разпоредбите за автоматизирано производство.

Производствената фабрика разполага с набор от процедури за проверка на качеството и екип от помощен персонал за предпроизводството, по време на производството и след производството

Ако е необходимо, могат да бъдат предоставени доклади за проверка на качеството от лаборатория на трета страна за всяка партида продукти.

2. Удобна и стабилна доставка:

SFFILTECH разполага с над 20 чисто нови машини и оборудване за производство на филтърни торби, което прави компанията способна на последователно производство.

Стабилни и непрекъснати доставки и производство. Голям обем на съхранение на суровини и аксесоари.

Независимият склад осигурява голямо количество пространство за съхранение на пратки.

Нашата компания използва високоефективни транспортни и куриерски услуги.

SFFILTECH има над 10 години опит като производител.

3. Безопасни и надеждни платежни транзакции:

От създаването си SFFILTECH си сътрудничи с най-надеждните банки в Китай, осигурявайки безопасен трансфер на средства.

SFFILTECH поддържа множество методи на плащане и може да си сътрудничи с банки и предприятия на трети страни, за да гарантира сигурността на плащането на клиентите.

„Почтеността винаги е била една от най-важните грижи на SFFILTECH“

4. Отлично предпродажбено и следпродажбено обслужване:

SFFILTECH разполага с множество опитни служители по продажбите, осигуряващи 24-часово обслужване.

SFFILTECH може да осигури незабавна онлайн следпродажбена поддръжка, както и задгранични следпродажбени услуги.

SFFILTECH има множество агенти по целия свят и клонове в някои региони, които могат да предоставят услуги лично.

Как да проверите какви видове филтърни торбички са подходящи за торбичката?

Когато старата филтърна торба изисква подмяна:

След като извадите филтърната торба от корпуса на филтъра, можете просто да направите някои измервания и снимки, за да ни ги изпратите. Ще можем да знаем спецификациите на вашата филтърна торба, използвайки този метод.

Ако можете да ни изпратите пробите, ние можем да анализираме материала и обработката на торбата за проби.

Можем да направим проба за вас, за да тествате дали отговаря на вашата чанта в рамките на няколко дни.

Когато искате да инсталирате нова система за филтриране и имате нужда от съвет:

1. Ще ви изпратим конфигурация, за да я попълните според вашите спецификации и условия като температура, химическо съдържание и други. След като ни го изпратите обратно. Ние ще ви информираме какъв вид филтърна торба е подходяща за вас.

2. Нашите инженери могат да организират онлайн среща с вашия инженер или да ви предоставят конфигурацията въз основа на вашето търсене.

Какви са предимствата на филтърните торби от фибростъкло?

Филтърните торби от стъклени влакна се използват в среда с изключително висока температура, с изключение на базалтовите филтърни торби и FMS филтърните торби. Използва се в системата за събиране на прахови частици против издухване.

1. Отлична топлоустойчивост. Максималната работна температура на филтърния материал от стъклени влакна след повърхностна химическа обработка може да достигне 280 ℃, което е много подходящо за системи за филтриране на прах. В момента и в бъдеще стъклените влакна остават важен високотемпературен филтриращ материал.

2. Висока якост и ниска скорост на разширение. Неговата якост на опън е по-висока от тази на различни естествени и синтетични влакна. Със степен на удължение от само 2% -3%. Тази характеристика е достатъчна, за да гарантира, че филтърната торба с голямо аспектно съотношение, проектирана и произведена с нея, има висока якост на опън и стабилност на размерите.

3. Отлична устойчивост на корозия. Понастоящем често използваните стъклени влакна, произведени в Китай, се разделят на два вида: без алкали и средно без алкали. Безалкални E стъклени влакна имат висока устойчивост на вода и влажен въздух и слаби алкални разтвори при стайна температура. Но те не са устойчиви на киселинна и алкална корозия с висока разтворимост. Средните алкални влакна имат добра устойчивост на вода и киселина, поради което различните компоненти на стъклените влакна трябва да бъдат избрани според въведените свойства, за да се постигнат по-добри резултати.

4. Повърхността на стъкления филтърен материал е гладка, с ниско съпротивление на филтриране. Което е благоприятно за отстраняване на прах. Не гори и не се деформира.

5. Филтърният материал от фибростъкло е крехък. Не е устойчив на огъване и не е устойчив на износване. Има известна деформация след издърпване. Тъканите от стъклени влакна без повърхностно химическо модифициране не могат да отговорят на изискванията за високотемпературни филтърни материали. Така че тяхното представяне до голяма степен зависи от процеса на повърхностна обработка, формулата и структурата на тъканта.

Характеристики

Какви са химичните свойства на филтърните торби от фибростъкло?

Точка Тип на филтъра Непрекъсната температура Пикова температура Устойчивост на хидролиза Устойчивост на киселини Устойчивост на алкали Устойчивост на окисляване PH стойност
Стъклопласт Стъклени влакна 280 ℃ 350 ℃ отличен отличен умерено отличен 1-14
PP полипропилен 90 ° C 95 ° C отличен отличен отличен Ограничен 1-14
PE Полиестер 150 ° C 150 ° C Ограничен умерено Ограничен добре 4-12
Акрил Хомополимер на полиакрилнитрил 125 ° C 140 ° C добре добре умерено добре 3-11
PPS Полифениленсулфид 190 ° C 200 ° C отличен отличен отличен умерено 1-14
Номекс М-арамид 200 ° C 220 ° C умерено умерено умерено умерено 5-9
P84 Полиамид 240 ° C 260 ° C добре умерено умерено добре 3-13
PTFE Политетрафлуоретиленът 250 ° C 280 ° C отличен отличен отличен отличен 1-14

Какви са физическите и механичните свойства на филтърните торби от фибростъкло?

Не. Материал Тип тъкане Тегло (9/m2) Въздушна пропускливост (cm3 /cm2/s @ 127Mpa) Якост на опън (N/25 см) завършеност Приложение
Деформирам вътък
1 Е-стъкло (T) Двоен кепър 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2000 PTFE мембрана Циментова промишленост: 1. CaO прах, произведен в процеса на разлагане на CaCO прах, който не се разгражда безопасно от циментовата суровина в пещта за разлагане; 2. Газове като SO, NO, CO, CO, произведени в процеса на калциниране на въглищен прах за калциниране; 3. Отработеният газ, изпускан от циклона, достига висока температура от най-малко 320°C и е сух; 4. Прахът достига плътност от 40-130mg/Nm3, с 90% в диаметър на праховите частици по-малък от 10pm; със съдържание на NO по-малко от 250 PPm; съдържание на NO от 100-1700 mg/Nm3; 5. Съдържанията на CO и CO2 понякога варират в зависимост от достатъчността на калциниране на въглищен прах;
2 Е-стъкло (T) Двоен кепър 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2000 PTFE мембрана
3 Е-стъкло (T) Двоен кепър 760 ± 20 <30 > 2400 > 2000 PTFE потапяне
4 Е-стъкло (T) 1/3 кепър 340 15 ± 2-5 > 1300 > 800 PTFE мембрана + устойчивост на киселина Промишленост за железни сплави Характеристики на работните условия на желязната сплав 1. Висока и значително променлива температура на дима, нестабилни работни условия 2. Лек и фин прах, с 90% феросилициев прах в диаметър на частиците ≤1μm 3. Високата адхезия на праха има тенденция да причинява прахообразна торта 4. Изисква се филтриращата среда да бъде антикорозионна, топлоустойчива с добро прахопочистващо действие.
5 Е-стъкло (T) 1/3 кепър 450 15 ± <33 > 2000 > 1000 PTFE потапяне, силиций и графит
6 Е-стъкло Двоен вътък 550 15 ± <45 > 2000 > 2000 графит
7 Е-стъкло Двоен вътък 550 15 ± 2-5 > 2000 > 2000 PTFE потапяне + графит
8 C-стъкло Двоен вътък 550 15 ± <45 > 2000 > 2000 графит
9 E-стъкло+ptfe Двоен кепър 820 ± 2 2-5 > 2000 > 2000 PTFE мембрана Индустрия за изгаряне на отпадъци Характеристики на работните условия на изгаряне на отпадъци 1. Отпадъците съдържат сложни и сериозно вредни компоненти, с високи изисквания за третиране; 2. Нестабилна температура и количество дим, при температура в диапазона между 140°C-260°C 3. Висока температура на дима до 60%, склонна да причини залепване на торбата 4. Димът съдържа прах с висока плътност до 50g/ м3, като е лек и фин 5. Димът има относително високо съдържание на корозивно вещество, причиняващо повишаване на киселинната точка на оросяване
10 Рефрасил Двоен кепър 760 20 ± <30 > 2400 > 2400 PTFE потапяне
11 Рефрасил Двоен кепър 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2400 PTFE мембрана
12 Е-стъкло*ptft Двоен кепър 820 + 20 2-5 > 2000 > 2000 PTFE мембрана Енергетика Характеристики на работните условия на въглищна електроцентрала 1. Относително висока плътност на прах на входа на обезпрашителя 2. Димът има високо съдържание на компоненти като SO2, NO, O2, O3, които имат силно разрушително действие върху филтриращата среда 3. Количеството дим е изложено на значителни колебания с промените във вида на въглищата и натоварването на производството на електроенергия 4. Скоростта на филтриране обикновено е около 1.0, почистването на прах се извършва най-вече чрез импулсно почистване на прах или ротационно обратно издухване
13 Рефрасил Двоен кепър 760 20 ± <30 > 2400 > 2000 PTFE потапяне
14 Рефрасил Двоен кепър 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2000 PTFE мембрана
15 Рефрасил Двоен кепър 760 20 ± <30 > 2400 > 2000 Киселова устойчивост
16 Рефрасил Двоен кепър 760 ± 20 2-5 > 2400 > 2000 PTFE мембрана + Киселинна устойчивост
17 Е-стъкло (T) 1/3 кепър 480 15 ± <30 > 2000 > 1200 Киселова устойчивост Химическа промишленост Характеристики на работните условия на химическата промишленост 1. С висока начална плътност, саждите са наномащабно вещество с малък диаметър на частиците, специфично тегло и силна адхезия. 2. Работната температура на основния филтър варира между 270°C-280°C, тази на филтъра за отпадъци е около 250°C. 3. Предварителният нагревател на маслото има работна температура >350°C, около 400°C, което изисква охлаждане чрез пръскане с водна мъгла, докато при голямо количество CO, SO2, SO3:, съдържащи се в дима, той ще генерира сярна киселина . 4. Включен е запалим и експлозивен газ с голямо количество водна пара и 1 тон разпръсната вода може да произведе 1600m3 водна пара 5. Входно налягане 200pa, изходно налягане 3,500-4,000pa, противораздухващо налягане 5,000pa
18 Е-стъкло Двоен туил 550 15 ± <45 > 2000 > 2000 графит

Какви са конвенционалните параметри на размера и теглото на филтърните торби от фибростъкло?

Дебелина (мм) Диаметър (мм) Дължина (мм) Тегло (g/㎡)
1 ~ 2.2 120、130、150、160、180、230、250、300 2000、3000、5000、6000、7400、8000、10000 350、480、550、760、820
Най-често използваните размери 150mm*1500mm、133mm*2000mm、133mm*2500mm
Най-често използваната тежест 550 грама, 760
Ние можем да персонализираме диаметър, дължина и тегло за вас
Приложение

В какви индустрии се използват филтърни торби от фибростъкло?

Може да се използва дълго време при висока температура от 240 ℃, а температурната устойчивост за кратко време може да достигне 280 ℃. Той се използва широко при високотемпературно филтриране на димни газове на стомана, цимент, енергия, цветни метали, изгаряне на боклук, смесване на асфалтобетон, химическа промишленост и други индустрии. Подходящ е за импулсни и високоскоростни методи за отстраняване на прах с обратно издухване. Това е най-широко използваният филтърен материал за високотемпературен ръкавен филтър.

Excel

Циментовата индустрия

Характер на пещ за цимент

Циментовата суровина в пещта за разлагане не се разлага напълно до прах caco3

Заедно с CaO прах по време на разлагането на произведения caco3

За изгаряне на въглищен прах, получен в процеса на горене so2 nox co co2 и други газове

Температура на изгорелите газове на пещта от циклона на повече от 320 градуса сушилен газ

Концентрацията на прах с размер на прахови частици по-малък от 10um представлява повече от 90%

Понякога ко съдържанието варира в зависимост от всяко горене

(1) Инсинератор за боклук. Той може да пречиства димните газове с висока влажност, висока температура и високо съдържание на вода, силен химически корозивно и прах с висок вискозитет. Обработката на PTFE филтърни торби, особено обработката на отпадъчни медицински консумативи и битови отпадъци, може да реши проблемите на високотемпературните горивни къщи, къщите с прахова паста с висок вискозитет, къщите с химическа корозия и т.н.

(2) Пречистване на промишлен дим и прах в котли на електроцентрали, изгарящи въглища с високо съдържание на сяра с киселинни, алкални и корозивни химически газове; PTFE филтърна торба има главно предимствата на незалепваща торба, лесно отстраняване на прах, малко съпротивление при движение на оборудването, дълъг експлоатационен живот и др.

(3) Пречистване на димни газове на газ от доменна пещ в топилна фабрика за чугун и стомана. PTFE филтърна торба се използва главно за решаване на проблема с корозията, причинен от химически газове като висока температура, висока влажност, торби с паста под точката на оросяване и високотемпературна сяра.

Специфични приложения на филтърните торби за прах при различни работни условия:

Къде да инсталирате филтърна торба, инсталирана във всяко промишлено предприятие?

Обхват на приложение за филтърна торба Циментов завод:

Трошене, смилане, смилане на въглища, транспортиране на материали, обезпрашаване на горната част на склада, смилане на суров метал, смилане на цимент, опаковане.

Металургични заводи:

Електрически пещи, доменни пещи, сероочистващи пещи, индукционни пещи, леене, пясъкоструене, варелни пещи.

Електроцентрала:

Конвейер за материали, обработка на дим (прах), съхранение на летлива пепел.

завод за алуминий:

Кула за химическо почистване с кипящ слой, кула за химическо почистване с струя Вентури, въглероден прах, раздробяване на аноди, прах от електролитно производство на алуминий.

Хранително растение:

Кула за химическо почистване с кипящ слой, кула за химическо почистване със струя Вентури, кула за химическо почистване със самоизпичане, въглероден прах.

Хранителен/фармацевтичен завод:

Добавки, сушилня, обработка на брашно/зърно, захар и пестициди на таблетки, опаковки.

Химически заводи:

Пластмасови влакна, смоли, гуми/каучук, коксуване, избелващ прах, опаковки.

Всяко растение ще има различни филтърни торбички. За повече подробности разполагаме с конфигурационния файл, за да изберете правилната филтърна торба. Или можете да ни посетите директно, ние ще ви предоставим нашата помощ и насоки.

СЪОБЩЕНИЕ