Тел: 0086 21 54715167

Електронна поща: sffiltech@gmail.com

Всички категории

Чорап за филтър

Начало> Продукти > Течна филтрация > Чорап за филтър

ПРОДУКТИ

20180117091635_552
20220907180019_389
20220907180339_107
20220907180529_972
20220907180633_470
#1 #2 #3 #4 #5 Полипропиленова течна PP филтърна торба за отпадъчни води Химическа керамика Фармацевтична
#1 #2 #3 #4 #5 Полипропиленова течна PP филтърна торба за отпадъчни води Химическа керамика Фармацевтична
#1 #2 #3 #4 #5 Полипропиленова течна PP филтърна торба за отпадъчни води Химическа керамика Фармацевтична
#1 #2 #3 #4 #5 Полипропиленова течна PP филтърна торба за отпадъчни води Химическа керамика Фармацевтична
#1 #2 #3 #4 #5 Полипропиленова течна PP филтърна торба за отпадъчни води Химическа керамика Фармацевтична

#1 #2 #3 #4 #5 Полипропиленова течна PP филтърна торба за отпадъчни води Химическа керамика Фармацевтична


Описание

Основни търговски условия на монофилна NMO найлонова филтърна торба/филтърен чорап

Място на произход Шанхай, Китай
Търговска марка SFFILTECH
сертифициране FDA, ISO
Продуктов елемент FDA хранителен монофилен NMO найлонов филтърен плик/филтърен чорап за предварително филтриране на храни
Минимално количество за поръчка 100бр., мостра 1бр
Цена Свържете се с нас, за да получите точна оферта
Опаковки Детайли Вътрешната опаковка е в найлонови торбички
Външната опаковка е в кашон
Големият обем може също да поддържа персонализирано опаковане
Време за доставка 10-30 дни. Според конкретното количество на поръчката.
Пристанище на изпращане Шанхай, Нингбо, Кингдао, Лианюнганг, Гуанджоу, Шенжен или други
Условия за плащане 30% депозит, баланс TT върху копие B/L. Други начини на плащане могат да бъдат договорени според изискванията на поръчката
Доставка умение: 10000pcs / месец

Въвеждане на течна полипропиленова филтърна торба

Тип #1 #2 #3 #4 #5 течни полипропиленови pp филтърни торби се използват за следните индустрии;

Канализация, химически, керамични и фармацевтични и др.

Полипропиленова PP филтърна торба е изработена от полипропиленов нетъкан текстил. Полипропиленовият филтър се обработва чрез пробождане с влакна (разделен на къси влакна, нишки и монофиламент).

Различните типове изисквания за процедури могат да произведат филтърна тъкан с различна точност. Неговата вътрешна структура на пчелна пита може ефективно да филтрира частици и суспендирани примеси в течен разтвор. Това е най-добрият избор за филтърни продукти с висока киселинна стойност.

PP филтърната торба е направена чрез игла. Структурата на влакната е хлабава и пространството за пренасяне на примеси е увеличено. Принадлежи към комбинирания режим на прихващане. Неговата вътрешна структура на пчелна пита ефективно премахва твърди и меки частици, тъй като по-големите примеси от частици се улавят върху повърхността на влакната, докато фините частици се улавят в дълбокия слой на филтърния материал. Няма да се повреди поради повишаване на налягането по време на употреба и има висока ефективност на филтриране.

В допълнение, външната повърхност на продукта получава високотемпературна повърхностна термична обработка чрез технология за незабавно изпичане и каландриране, за да се предотврати ефективно загубата на влакното от високоскоростния удар на течността по време на филтриране. Това гарантира, че няма отделени влакна и избягва прекомерното запушване на филтърните отвори, причинено от традиционното валцуване, и съкращава живота на филтърните торби. В същото време разликата в налягането е малка и не влияе на дебита.

Причини за Течна полипропиленова pp филтърна торба

1. PP филтърна торба е нетоксична и безвкусна, която може да се използва в хранително-вкусовата промишленост.

2. Точността на филтриране на филтърната торба непрекъснато се подобрява, което може да се приложи към широка гама от филтриращи решения. Има отлична точност от 0.1-800 микрона.

3. Може да понесе по-голямо работно налягане с малка загуба на налягане. По този начин има ниски експлоатационни разходи и очевиден енергоспестяващ ефект.

4. Голям капацитет на филтриране с малък обем и голям капацитет на замърсители.

5. Смяната на филтърната торба е удобна и бърза и филтърът не трябва да се почиства, като по този начин спестява труд и време.

6. Филтърната торба може да се използва повторно след почистване, за да се спестят разходи.

7. Може да се използва широко в следните индустрии:

Пречистване на градски отпадъчни води, възстановяване на меден прах, възстановяване на злато, химическа промишленост, петрол, биоинженерство, фармация, електроника, галванопластика, промишлени отпадъчни води, обезсоляване на морска вода, печат и боядисване, производство на хартия и др.

Тип структура: шиене на конци и пълно заваряване

Напълно заварени филтърни торби за течности;

Напълно заварена конструкция за висока ефективност и филтриране без байпас

• Напълно заварена конструкция с уплътнителен пръстен на филтърна торба Sffiltech осигурява 100% филтриране без байпас

• Уплътнителният пръстен на филтъра Sffiltech, активиран под налягане, осигурява гъвкаво и химически устойчиво уплътнение, което се адаптира към всеки корпус на ръкавен филтър

• Материалът не съдържа силикон и вещества, образуващи кратери

• Специалната термична обработка и полиране на повърхността значително намаляват отделянето на влакна

• Стабилни и гъвкави заварени шевове, които се адаптират към ограничителната кошница

• Дръжките в пръстена правят смяната на филтърната торба бърза и лесна

• Sffiltech силно препоръчва използването на инструмент за поставяне, който улеснява поставянето на филтърната торба в корпуса на ръкавния филтър и осигурява правилното подравняване на филтърната торба вътре в ограничителната кошница

Конкурентно предимство на течна полипропиленова филтърна торба

1. РР във филтърната торба е нетоксичен, безвкусен, млечнобял, силно кристален полимер, който е един от най-леките разновидности на всички пластмаси в момента. Той е особено устойчив на вода и има водопоглъщане от само 0.01% за 14 часа. Молекулното тегло е около 80000 150000 ~ XNUMX XNUMX, с добра форма и добър повърхностен гланц.

2. PP материалът на филтърната торба има висока кристалност и правилна структура, така че има отлични механични свойства. Неговата здравина, твърдост и еластичност са по-високи от тези на PE с висока плътност.

Изключителната характеристика е устойчивостта на умора при огъване (7 × 10 ^ 7) времената на отваряне и затваряне са сгънати и огънати без следи от повреда. Коефициентът на сухо триене е подобен на този на найлона, но не толкова добър, колкото този на найлона при смазване с масло.

3.PP има добра устойчивост на топлина с точка на топене от 164 ~ 170 ℃. Продуктът може да се стерилизира при температура над 100 ℃. Не се деформира при 150 ℃ без външна сила.

Крехкостта е - 35 ℃ и ще настъпи под - 35 ℃, но устойчивостта на топлина не е толкова добра, колкото PE. Въпреки това, филтърната торба от течен полипропилен pp е добра устойчивост на температура.

4. Филтърна торба от течен полипропилен pp има добра химическа стабилност. Освен че се разяжда от концентрирана сярна киселина и концентрирана азотна киселина. Той е относително стабилен към други химични реагенти и има добър антикорозионен ефект. Въпреки това, алифатните въглеводороди с ниско молекулно тегло и ароматните въглеводороди могат да омекнат и набъбнат PP.

5. Полипропиленовият материал на филтърната торба от течен полипропилен pp има отлични високочестотни изолационни характеристики. Тъй като почти не абсорбира вода, така че неговите изолационни характеристики не се влияят от влажността и имат висок диелектричен коефициент.

Защо да ни изберете?

1. Започнахме да изнасяме от 2006 г. С това имаме повече от 15 години опит на експортния пазар. Познаваме много добре условията за работа в чужбина.

Нашата фабрика е създадена през 1996 г. Ние сме сред първите хора в бизнеса с филтриране. По този начин нашите техници имат повече от 24 години опит. Ние познаваме условията на работа на чантата много добре и можем да ви предложим нашите честни и автентични предложения.

Нашите техници за производство на иглопробивни линии и филтърни торби имат повече от 24 години опит.

Познаваме много добре и китайския пазар за филтриране. Нашите продукти се доставят в магазините за торби в цял Китай. Така че можем да ви предложим нашето най-добро решение за филтърна торба. Което може да ви накара да спестите разходи и да получите по-добра функция за филтриране.

Ние се фокусираме върху висококачествена филтърна торба само с автоматична тръба за филтърна торба. Нашата филтърна торба, изработена с изключително качество.

Тестваме и проверяваме материалите и филтърните торби един по един преди изпращане с високотехнологично оборудване.

Имаме силно следпродажбено обслужване с най-добрия сервизен екип за вас.

Ние приемаме поръчки за всякакви количества, за да предоставим по-добро обслужване на нашите клиенти.

Запазваме примерния запас от предишната поръчка за следващата поръчка. Така че можете да получите вашите данни по всяко време, когато ни посетите за следваща поръчка.

3. Ниска MOQ: нашата фабрика разполага с много стокови филтърни филцове и фибростъкло и други суровини, така че можем да направим всякаква поръчка за вас.

4. Ниска цена: Ние правим всичко възможно, за да гарантираме, че нашите цени са най-ниските от другите, за да имаме по-добра сделка за вас почти всеки път. Чувстваме се горди да ви помогнем да спестите пари от продуктите.

5. Добро качество и сертифициране;

.Преминахме FDA, MSDS отчет за тестване на плат

Ние следваме производствените стандарти ISO9001 и др.

.500 микрона филтърна торба фабричен детайл

.500 микрона филтърна торбичка с горен детайл

.Ние проверяваме всяка филтърна торба от 500 микрона преди изпращане

.Големият обем също поддържа персонализирано опаковане

Пакетна площ

HS код: 59119000 за филтърна торбичка

1. Пластмасови филми отвътре и голяма картонена кутия отвън

2. Понякога палети

3. Правим пакет според изискванията на клиента.

4. Ние гарантираме, че нашите пакети са добре защитени и стоките са правилно защитени.

5. Обикновено изнасяме нашите стоки по море. Но ако поръчките са малки, можем да изберем и следните методи за доставка;

Самолет

Али експрес

FedEx

UPS

DHL и др.

6. Можем да предложим OEM етикета в тъканата чанта, ако количеството е високо

7. Разполагаме със собствен спедитор, но ако имате собствен спедитор, за да изпратите полиестерните филтърни торби за прах, можете да изберете това, което е по-удобно за вас.

Често задавани въпроси за тип #1 #2 #3 #4 #5 филтърна торба от течен полипропилен

1. В: Вие сте търговска компания или производител?

О: Ние сме професионален производител на всички видове филтърни торби, филтърни тъкани и филтърни корпуси. Ние предоставяме пълните решения за филтриране с нашия 16-годишен опит в индустрията.

2. В: Мога ли да взема проби?

A: Да, разбира се. Цената на пробата може да бъде възстановена, ако направите официални поръчки в бъдеще.

3. В: Можете ли да правите персонализирани продукти?

A: Да, разбира се. Ако можете да ни предоставите подробни спецификации или чертежи. Нашата мисия е да превърнем идеята на нашите клиенти за продукти в реалност и да предоставим на клиентите удовлетворени решения.

4. В: Мога ли да използвам собствено проектиран пакет?

О: Да, размерът, цветът, логото и стилът на опаковката могат да бъдат персонализирани.

5. В: Каква е вашата MOQ?

О: Обикновено 100 PCS/артикул. Всяка пробна поръчка, която е по-малка от MOQ, е горещо приветствана. Ако имате пробна поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви препоръчаме доставка, за да спестите разходите въз основа на количеството, от което се нуждаете.

6. В: Аз съм собственик на малък бизнес, мога ли да купя от вас?

О: Да, вие сте добре дошли. Да растем с нашите клиенти е нашата цел. Бихме искали да растем заедно с вас.

7. В: Какво е вашето общо време за изпълнение?

О: Обикновено 3-7 работни дни за готови проби и 10-30 дни за масово производство.

8. В: Как трябва да ви платя?

О: Ние силно препоръчваме Trade Assurance на онлайн платформи. Приема се обслужване от T/T, L/C, Western Union, Money Gram и т.н.

9. В: Какъв сертификат имате?

О: Нашата фабрика е сертифицирана по ISO. Имаме CE, FDA и други сертификати за продуктите, които произвеждаме.

10: В: Как да направя поръчка?

О: Моля, щракнете върху „контакт“ и изпратете имейл. Тогава нашият търговски представител ще ви препоръча подходящи продукти за вашия избор и ще даде някои ценни предложения за вашия избор.

обработка на продукта

Характеристики

Размер на филтърната торба от течен полипропилен pp

Размер Максимален поток Площ на филтъра Размер диаметър Дължина
(m³ / h) (㎡) (L) (Инча) (Инча)
#01 20 0.25 8.00 7 17
#02 40 0.50 17.00 7 32
#03 6 0.09 1.30 4 9
#04 12 0.16 2.50 4 15
#05 18 0.20 3.80 6 22

Структура на филтърна торба от течен полипропилен pp

Продуктов елемент #1 #2 #3 #4 #5 течен полипропилен pp филтърна торба за канализация химически керамични фармацевтични
Филтър Media полипропилен
Максимална работна температура Полипропилен: 200-220° F (93-104° C)
Относителна точност на филтриране 0.5、1、3、5、10、25、50、80、100、200 (μm)
Яка пръстен Полипропиленов пръстен
Пръстен от полиестер
Пръстен от неръждаема стомана
Форма Кръгла, V-образна, секторна, квадратна

Течна полипропиленова pp филтърна торба с химическо представяне

Филтър Media Микроорганизъм Води Органичен разтворител Алифатици Ароматен Слаба основа Силна основа Слаба киселина
PP
Приложение

Той се използва широко в следните индустрии;

.Нефтохимия

.Производство на автомобили

.Боя, покритие, лепило

.Електронни и др.

.Електронна техника

.Металообработка

.Пречистване на водата

.Храни и напитки и др.

.В промишлеността на различни течности със среден и нисък вискозитет има отлични филтриращи ефекти за различни видове примеси.

Изтегли
    СЪОБЩЕНИЕ