Тел: 0086 21 54715167

Електронна поща: sffiltech@gmail.com

Всички категории

Новини от индустрията

Начало> Новини и блог > Новини от индустрията

Какво представлява ултра високоефективен въздушен филтър U15?

Време: 2023-07-05 Хитове : 8

U15 ултра високоефективен въздушен филтър, известен също като U15 ултра високоефективен въздушен филтър или U15 неразделителен ултра високоефективен филтър, се използва главно в края на чистата стая. Използваният материал е вносен филтърен материал или местно пречиствателно оборудване. Ефективността на високоефективния филтър U15 може да филтрира частици от 0.1 um, за да контролира частици, по-големи от 0.1 um в чистата стая

Свръхвисокоефективният въздушен филтър U15 е направен от ултра фина хартия от стъклени влакна и други материали, използвайки горещо разтопено лепило като сепаратор и комбиниран с метална рамка. С предимствата на дълъг живот и лесна инсталация, дизайнът на ултрависокоефективните въздушни филтри се основава на инженерни принципи и научно управление. Техният живот може да достигне няколко години или повече, а смяната на филтрите също е много проста. При употреба просто разглобете филтъра и сменете филтърната мрежа.

Свръхефективният въздушен филтър U15 има ниско съпротивление и голям капацитет за прах и се използва широко в промишлени чисти помещения като полупроводници, електроника, дисплеи с плосък панел, прецизни машини, повърхностно покритие, аерокосмически и др., за да се осигури нормална работа на производствените процеси и подобряване на добива на продукта. Използва се във фармацевтиката, медицината, храните и напитките, биоинженерството, експерименталното животновъдство и други биологични чисти помещения, създава стерилна среда.