Тел: 0086 21 54715167

Електронна поща: sffiltech@gmail.com

Всички категории

Новини от индустрията

Начало> Новини и блог > Новини от индустрията

В какви индустрии могат да се използват филтърни торби от неръждаема стомана?

Време: 2023-07-03 Хитове : 3

Филтърните торби от неръждаема стомана се отнасят до използването на материали от неръждаема стомана като тел или плоча. Материалите на филтърните торби от неръждаема стомана обикновено са 304 или 316L. И така, в кои отрасли могат да се използват филтърни торби от неръждаема стомана?

Област на приложение на филтърни торби от неръждаема стомана:

1. Биотехнология и медицина: Трансфузия, фармацевтична вода, плазма на биологични продукти, серум, различни фармацевтични междинни продукти, фармацевтични суровини, филтриране с разтворител, CIP филтриране, ферментационен резервоар, входна вентилация на резервоар за култура на дрожди и друга филтрация за въздушна стерилизация.

2. Боя и мастило: латексова боя, суровини за боя и филтриране на разтворител, печатарско мастило, филтриране на печатарско мастило.

3. Прецизно (стерилизиращо) филтриране на храни и напитки, бира, вино, плодово вино, жълто вино, плодов сок, напитки, млечни продукти, хранителни масла, подправки и други течности.

4. Други индустрии: различно пречистване и филтриране на течности в индустрии като фини химикали, нефтохимикали, електроника, текстил, печат и боядисване, производство на хартия и др.

Филтърните торби от неръждаема стомана са подходящи за филтриране на определени течности с високо съдържание на примеси, с голям капацитет за прах, ниска първоначална устойчивост и добра огнеустойчивост; Дълъг експлоатационен живот, икономическа надеждност и ниски експлоатационни разходи; Структурата на плочата е лека, лесна за смяна, безопасна и удобна за използване от потребителите; Предлагат се галванизирани рамки и външни рамки от алуминиева сплав за избор.

Филтърните торби от неръждаема стомана са подходящи за филтриране на течности с високо съдържание на примеси, с голям капацитет за прах, ниско първоначално съпротивление и силна огнеустойчивост; Дълъг експлоатационен живот, икономическа надеждност и ниски експлоатационни разходи; Лека структура на плочата, лесна и безопасна подмяна, удобна за потребителите да работят сами; Има поцинковани рамки и външни рамки от алуминиева сплав за избор; Оборудването с нестандартен размер може да бъде персонализирано според нуждите на потребителя.