Тел: 0086 21 54715167

Електронна поща: sffiltech@gmail.com

Всички категории

Новини от индустрията

Начало> Новини и блог > Новини от индустрията

Въведение в специална филтърна торба за галванично покритие

Време: 2023-06-30 Хитове : 6

Въведение в специална филтърна торба за галванично покритие

Специалната филтърна торба за галванопластика е специално филтриращо устройство, използвано в индустрията за галванопластика, използвано главно за отстраняване на суспендирани частици и твърди примеси, генерирани по време на процеса на галванопластика, като се гарантира качеството и ефективността на процеса на галванопластиката. По-долу са някои характеристики и предимства на специалните филтърни торби за галванопластика:

Силна устойчивост на корозия: По време на процеса на галванопластика често се използват силно корозивни химикали и разтвори. Галваничните филтърни торби обикновено са изработени от киселинни, алкални и устойчиви на корозия материали, които могат да работят стабилно в тежки среди за дълго време.

Висока точност на филтриране: Процесът на галванопластика изисква висока чистота на течността, а специалната филтърна торба за галванопластика има фина точност на филтриране, която може ефективно да отстрани малки суспендирани частици и твърди примеси.

Устойчивост на висока температура: Процесът на галванопластика често включва високотемпературни операции, а специалната филтърна торба за галванопластика има устойчивост на висока температура, която може да поддържа стабилен ефект на филтриране в среди с висока температура.

Добър дебит на филтриране: Дизайнът на специалната филтърна торба за галванопластика е разумен, с голяма площ на филтриране и поток, който може да отговори на изискванията за висок дебит на третиране с разтвор за галванопластика.

Удобна подмяна и поддръжка: Специалните филтърни торби за галванично покритие обикновено приемат отворен дизайн или метод за горно разтоварване, което е удобно за подмяна и поддръжка, намалявайки времето за престой и разходите за труд.

Специалните филтърни торби за галванопластика могат да бъдат персонализирани според специфичните свойства на разтвора за галванопластика, изискванията на процеса и спецификациите на оборудването, за да отговорят на специалните нужди на индустрията за галванопластика. Изборът на подходяща филтърна торба за галванопластика може да подобри ефекта на пречистване на разтвора за галванопластика, да удължи експлоатационния живот на оборудването и да подобри качеството на продуктите за галванопластика.