Тел: 0086 21 54715167

Електронна поща: sffiltech@gmail.com

Всички категории

Агент

Начало> Присъедини се към нас > Агент

Какви услуги можем да предоставим

Сега Sffiltech притежава изобилие от техническа сила, перфектна система за обработка и добро обслужване след продажбата. Поучавайки се от вътрешни и чуждестранни съвременни технологии, ние се комбинираме с търсенето на пазара и внасяме предимствата си в разработването на нови филтърни торбички, като филтърни торбички със звезди, филтърни клетки със звезди, специални филтърни торбички и така нататък. Те се използват широко във всички видове чанти, като циментовата промишленост. Приложимо за минната, варовиковата, циментовата, стоманодобивната и стоманодобивната промишленост, доставката на алуминиев оксид, електролитичния алуминий, производството на цветни метали, дървопреработката, хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост. газ с ниско окисление от котел на въглища, изгаряне на отпадъци, топене на метали и химическа промишленост, асфалт, производство на цветни метали, керамика, стъклопроизводство, Килин в циментови заводи и доменна пещ в стоманодобивна промишленост, корозивен газ, като химически, метални топене, индустрии за изгаряне на отпадъци, циментова пещ и котел на въглища, високо корозивен газ и висока температура, като химическа промишленост, котел на въглища, промишленост за изгаряне на отпадъци и производство на цветни метали. Горещо приветстваме стария клиент с почтеност и искреност , целящ да проучи новия пазар на силата на качеството.

Глобален пазар

Shanghai sffiltech co., ltd. (shanghai filterbag factory co., ltd.) е в тази област на филтърната торба повече от 10 години. С повече от 20 години фабричен опит и опит в износа, ние винаги сме в най-добрия избор за чуждестранни източници през тези години. SFFiltech също стана известна марка в интернет.

Sffiltech посещава Filtech от 2006 г. до днес и други свързани изложби за филтриране, ние се опитваме да предложим висококачествена филтърна торба, филтърна клетка и свързани филтри за всички наши дългосрочни партньори.

Можете да получите всички данни за експортиране от нашите потребителски данни за експортиране, с повече от 20 страници списък за експортиране, експортиране в повече от 50 държави и почти да имате поръчки всеки ден, дори 8 поръчки за един ден, Sffiltech стават популярни и популярни сред чужденците.

Нашата цел е да помогнем на всички чужденци да намерят правилните филтри в Китай и 100% отговорност за всяка поръчка за нашите сътрудничещи клиенти.

Нека бъдем заедно за по-добра среда на света. ние ще бъдем все по-добри и по-добри в бъдеще.

50+ държави и региони износители

Продуктите са доставени в повече от 50 страни и региони по света

Сътрудничество с нас
Присъедини се към нас